Sexolog

Marita k w Andersen

Spesialist i sexologisk rådgivning og klinisk barnevernspedagog

Marita er utdannet barnevernspedagog, med videreutdanning i sexologi. Hun fikk i 2018 NACS autorisasjon som spesialist i sexologisk rådgivning. Hun er godkjent faglig veileder, og klinisk barnevernspedagog via FO.

Marita sitter i pedagogisk utvalg ved NFKS og i profesjonsfaglig utvalg FO Viken, avd Østfold. Marita er fremdiftsansvarlig i SOSH (seksualopplysning og seksuell helse), og har arbeidet med midler fra helsedirektoratet knyttet til strategiplan for seksuell helse (2017-2022) 

Marita har syv års erfaring som saksbehandler i barneverntjenesten, og ti års erfaring fra miljøterapi i kommunale og statlige institusjoner (EMA, ungdomsinstitusjon omsorg, enetiltak, akutt barnehjem). Hun har også fulgt opp seksuelle utfordringer hos klienter ved lavterskel psykisk helsetilbud.

Marita er opptatt av å dele kunnskap som kan hjelpe den enkelte i de utfordringene de står i. Hun ønsker å gjøre den enkelte selvhjulpen og trygg i sin egen seksualitet, og i sitt eget liv. Det er i tillegg viktig at man opplever seg sett, hørt og trygg i samtalerommet. Vatvedtklinikken

Marita sitter sammen med spesialist-teamet på Vatvedtklinikken. Her jobber vi tverrfaglig med urolog, gynekolog, uroterapeut, allmennlege og Marita som sexolog.

Du finner oss i Nansens gate 2 B, rett ved togstasjon sentralt i Sarpsborg! (NB: Google viser feil adresse da bygget er nytt. For å finne grem, trykk inn Olav Haraldssons gate 10, vi ligger rett ovenfor rema 1000 vatvedt-torget, bygget er skiltet fra parkeringsplassen). 

FOSH - Familie, oppvekst og seksuell helse

Navnet FOSH er forretningsnavnet på Marita k w Andersens enkeltmannsforetak. Navnet er en samlebetegnelse på de fagområdene Marita k w Andersen har i sin kompetansepakke. 

Bildeillustrasjoner: Nathalie W. Bunes