Familie og oppvekst

Vi velger ikke hvilken familie vi blir født inn i, og vi velger ikke den oppveksten vi får. Det vi derimot kan velge, er å reparere gamle sår, og gi neste generasjon det beste utgangspunktet vi kan. 

Barnevernspedagog

Marita er utdannet klinisk barnevernspedagog med lengre erfaring fra både saksbehandling og miljøterapi. Det har gitt henne god erfaring med å møte familier i krise. Noen ganger dreier det seg om hjelp til å overleve hverdagen, mens det andre ganger kan handle om utfordringer eller negative mønstre man ønsker å komme seg ut av.
Uansett hvilke problemstillinger dine barn, unge, eller dere som familie står ovenfor - er tiden dere bruker på utvikling og løsninger, verdt en investering.  

Klinisk barnevernspedagog og sexologisk rådgiver

Denne kombinasjonen gir Marita en viktig innsikt i hvilke utfordringer barn, unge og familier kan møte knyttet til seksualitet. Marita har jobbet med pedofili, barn med seksuelt skadelig atferd, ukritisk ungdom, ungdom som selger bilder/kropp/tjenester, voksne og barn som har vært  utsatt for overgrep m.m. 
Dessverre har mange offentlige tjenester for liten kunnskap om menneskelig seksualitet til å kunne gi god nok seksuell helsehjelp, og ta gode nok vurderinger. Noen ganger møter man på offentlige hjelpere som unngår å snakke om disse temaene. Slik skal det ikke være. 
Marita holder foredrag knyttet seksualitet og sosialt arbeid. Hun er en pådriver til å få inn seksualitet som fag på høgskolen. Marita kan ha opplæring og veiledning for personal ved ulike instanser. Ta kontakt for behovsdrøfting og pristilbud.
Har du kommet i konflikt med barneverntjenesten? Marita kan være en nøytral part som hjelper deg og tjenesten å snakke sammen. Å selv oppsøke kontakt for å få hjelp til disse problemstillingene, ansees som en ressurs og beskyttelsesfaktor. 


 

Kontakt 

Vi har online booking slik at du kan finne en tid som passer deg. Du kan også sende epost eller ringe dersom det skulle være behov for det. 

Bildeillustrasjoner: Nathalie W. Bunes